Zuurkoolstamppot met ananas, spek en ui
Zomerse zuurkoolstamppot met ananas, spek en ui
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 57% aardappelen, 11% zuurkool, 12% vleesjus (maltodextrine, MOSTERD, MELK, verdikkingsmiddel: E412, roux (TARWE, kleurstof: E150c)), MELK, 4% ui, 3% spekjes (varkensvlees, zout, antioxidant: E331, E330, E316, stabilisator: E450, E451, aroma, glucosestroop, conserveermiddel: E262, E250, specerijen-extract, bouillon, rook), 2% ananas, groentebouillon (antiklontermiddel: E551), vloeibare margarine (emulgator: E322, E471, E472c, conserveermiddel: E202, kleurstof: E160a), zeezout (anti-klontermiddel: E535), knoflookpuree (conserveermiddel: E223 (SULFIET)), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), peterselie, bieslook, zonnebloemolie |
Allergie informati | MOSTERD, MELK, LACTOSE, GLUTEN, SULFIET |
Voedingswaarde | Energie: 78kCal / 291kJ; Vetten: 2,0g; waarvan verzadigde vetzuren: 0,6g; Koolhydraten: 13,5g; waarvan suikers: 2,2g; Eiwit: 2,3g; Zout: 0,9g; |
Maaltijdtype | Varkensvlees |
Vegetarisch | Nee |