Zuurkoolschotel met rundergehakt en kerrie

Dol op zuurkool? Dan is deze zuurkoolschotel uit de oven met rundergehakt in een kerriesaus zeker het proberen waard!
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 29% zuurkool, 27% aardappelen, 14% rundergehakt (rundvlees, water, paneermeel (TARWEbloem, zout, gist), TARWEvezels, TARWEzetmeel, rundereiwit), kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), MELK, gedroogde tomaat, ui, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), vloeibare margarine (emulgatoren: mono- en diglyceriden van vetzuren, zonnebloemlecithine, MELK, antioxidanten: ascorbylpalmitaat, alfa-tocoferol), juspoeder, peterselie, knoflookpuree (voedingszuur: citroenzuur, conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), 0,4% kerriepoeder (MOSTERD, SELDERIJ), roux (TARWE), cajun kruiden, zonnebloemolie, citroensap, zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), kurkuma
Allergie informati SULFIET, MOSTERD, SELDERIJ, MELK, LACTOSE, GLUTEN
Voedingswaarde Energie: 103kCal / 372kJ; Vetten: 5,6g; waarvan verzadigde vetzuren: 3,0g; Koolhydraten: 8,4g; waarvan suikers: 1,7g; Eiwit: 3,7g; Zout: 0,7g;
Maaltijdtype Rundvlees
Vegetarisch Nee