Zonnevis met saus, bospeentjes en rosti

Zonnevis, peterseliesaus, bospeentjes, doperwten en rosti rondjes
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 27% rosti (aardappel, zonnebloemolie, aardappelvlokken, zout, kruiden, dextrose, uienpoeder, knoflookpoeder, aroma), 24% wortel, 20% zonneVIS ((Zeus Capensis), raapzaadolie, suiker, dextrose, azijn, antioxidant: citroenzuur), 16% doperwten, 9% botersaus (maltodextrine, MELK, TARWE, bakmiddel: natriumcarbonaat, natriumcitraat, calciumcarbonaat, SULFIET), KOOKROOM, (stabilisator: carboxymethylcellulose, natriumcitraat, carrageen, emulgator: mono en diglyceriden), roux, vloeibare margarine (emulgator: citroenzuur ester, kleurstof: carroteen), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), 0,20% peterselie, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), zeezout (anti-klontermiddel: E535)
Allergie informati VIS, MELK, GLUTEN, SULFIET, LACTOSE
Voedingswaarde Energie: 205kCal / 802kJ; Vetten: 7,9g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,9g; Koolhydraten: 17,7g; waarvan suikers: 3,5g; Eiwit: 13,3g; Zout: 0,8g;
Maaltijdtype Luxe
Vegetarisch Nee