Zonnevis met saus, bospeentjes en rosti
Heerlijke zonnevis in een peterseliesaus met bospeen, doperwten en krokante rösti rondjes.
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4-5 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 28% rosti (aardappelen, zonnebloemolie, aardappelvlokken, zout, kruiden, dextrose, uienpoeder, knoflookpoeder, aroma), 21% ZONNEVIS ((Zeus capensis), raapzaadolie, suiker, dextrose, azijn, antioxidant: citroenzuur), 18% wortel, 12% tuinerwten, water, kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), botersaus (MELK, TARWE, bakmiddel: natriumwaterstofcarbonaat, mononatriumcitraat, calciumcarbonaat, SULFIET, voedingszuur: citroenzuur), roux (TARWE), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), 0,3% peterselie, vloeibare margarine (emulgatoren: mono- en diglyceriden van vetzuren, zonnebloemlecithine, MELK, antioxidanten: ascorbylpalmitaat, alfa-tocoferol), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), zeezout ( anti-klontermiddel: natriumferrocyanide) |
Allergie informati | MELK, LACTOSE, GLUTEN, SULFIET, VIS |
Voedingswaarde | Energie: 152kCal / 592kJ; Vetten: 6,8g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,4g; Koolhydraten: 12,1g; waarvan suikers: 2,3g; Eiwit: 9,0g; Zout: 0,6g; |
Maaltijdtype | Vis |
Vegetarisch | Nee |