Zomerstamppot met spinazie, snijbonen en kip
Een lekkere frisse zomerstamppot met verse spinazie, snijbonen, ei en heerlijke gekruide kip in jus.
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4-5 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 28% aardappelen, 20% spinazie, 19% kipfilet (kippenvlees, aardappelzetmeel, water, zout, specerijen, kruiden, suiker, groentepoeder (tomaten, ui), gedroogde groenten (paprika, knoflook, ui), dextrose, TARWEBLOEM, TARWEZETMEEL, SOJA eiwit, maltodextrine, extract van paprika, rode bietensap, gist, natuurlijk aroma, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), voedingszuren: citroenzuur, kaliumlactaat), 13% jus (water, juspoeder), 11% snijbonen, EI (voedingszuur: natriumcitraat, conserveermiddel: azijnzuur), MELK, vloeibare margarine (emulgatoren: mono- en diglyceriden van vetzuren, zonnebloemlecithine, MELK, antioxidanten: ascorbylpalmitaat, alfa-tocoferol), zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), nootmuskaat |
Allergie informati | MELK, LACTOSE, EI, GLUTEN, SOJA |
Voedingswaarde | Energie: 74kCal / 311kJ; Vetten: 1,8g; waarvan verzadigde vetzuren: 0,6g; Koolhydraten: 7,4g; waarvan suikers: 0,9g; Eiwit: 6,1g; Zout: 0,6g; |
Maaltijdtype | Kip |
Vegetarisch | Nee |