Zomerstamppot met spinazie, snijbonen en kip

Een lekkere frisse zomerstamppot met verse spinazie, snijbonen, ei en heerlijke gekruide kip in jus.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 28% aardappelen, 20% spinazie, 19% kipfilet (kippenvlees, aardappelzetmeel, water, zout, specerijen, kruiden, suiker, groentepoeder (tomaten, ui), gedroogde groenten (paprika, knoflook, ui), dextrose, TARWEBLOEM, TARWEZETMEEL, SOJA eiwit, maltodextrine, extract van paprika, rode bietensap, gist, natuurlijk aroma, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), voedingszuren: citroenzuur, kaliumlactaat), 13% jus (water, juspoeder), 11% snijbonen, EI (voedingszuur: natriumcitraat, conserveermiddel: azijnzuur), MELK, vloeibare margarine (emulgatoren: mono- en diglyceriden van vetzuren, zonnebloemlecithine, MELK, antioxidanten: ascorbylpalmitaat, alfa-tocoferol), zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), nootmuskaat
Allergie informati MELK, LACTOSE, EI, GLUTEN, SOJA
Voedingswaarde Energie: 74kCal / 311kJ; Vetten: 1,8g; waarvan verzadigde vetzuren: 0,6g; Koolhydraten: 7,4g; waarvan suikers: 0,9g; Eiwit: 6,1g; Zout: 0,6g;
Maaltijdtype Kip
Vegetarisch Nee