Zomerse rucolastamppot met een gehaktbal

Een zomerse stamppot van rucola met ui, kaas en paprika met een ambachtelijke gehaktbal in jus.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 35% aardappelen, 19% gehaktbal (varkensvlees, rundvlees, TARWEBLOEM, varkensvet, zonnebloem,-raapzaadolie, water, specerijen, zout, kruiden, groentepoeder ui, tomaat, SOJA-EIWIT, aardappelzetmeel, aroma, dextrose, rundvleesextract, GERSTEMOUTEXTRACT, gist, koolzaadeiwit, gistextract, suiker, aardappelzetmeel, maltodextrine, suikerstroop, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt)), 14% jus (water, juspoeder), 10% andijvie, 6% paprika, EI (EIEREN, water, zout, voedingszuur: citroenzuur, natriumcitraat, conserveermiddel: azijnzuur), 3% rucola, MELK, 3% KAAS, 2% ui, zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), bieslook, peterselie, tapenade (zonnebloemolie, groene olijven, zwarte olijven, zongedroogde tomaten, geroosterde paprika, water, knoflook, azijn, suiker, extra vergine olijfolie, specerijen, citroensap), PANEERMEEL, knoflookpuree (voedingszuur: citroenzuur, conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), zonnebloemolie
Allergie informati GLUTEN, SOJA, MELK, EI, SULFIET,
Voedingswaarde Energie: 118kCal / 493kJ; Vetten: 6,2g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,7g; Koolhydraten: 9,3g; waarvan suikers: 1,5g; Eiwit: 5,1g; Zout: 0,65g;
Maaltijdtype Varkensvlees
Vegetarisch Nee