Zoete aardappelschotel met spinazie en kaas

Zoete aardappelschotel met spinazie en oude kaas
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 43% zoete aardappel, 36% spinazie, 9% KAAS (MELK, zetmeel, zout, zuursel, stremsel, conserveermiddel: E251, kleurstof E160), zongedroogde tomaat (zonnebloemolie, kappertjes, knoflook, water, kruiden, knoflook, oregano, basilicum, majoraan, rozemarijn, azijn, conserveermiddel: E202, E211, E262, voedingszuur: E330), kookroom (gemodificeerd zetmeel, stabilisator: E466, E331, carrageen, emulgator: E471), groentebouillon (maltodextrine, antiklontermiddel: E551), knoflookpuree (conserveermiddel: E223 (SULFIET)), cajun kruiden (smaakversterker: E621, TARWE, SOJA), azijn
Allergie informati SULFIET, MELK, LACTOSE, GLUTEN, SOJA, GLUTAMAAT
Voedingswaarde Energie: 122kCal / 485kJ; Vetten: 5,9g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,9g; Koolhydraten: 11,8g; waarvan suikers: 3,3g; Eiwit: 4,4g; Zout: 0,7g;
Maaltijdtype Vegetarisch
Vegetarisch Nee