Zeebaars, aardappelen, bospeen en tuinbonen
Zeebaars in wijnsaus, gekookte aardappelen, bospeen en tuinbonen
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 30% aardappel, 20% ZEEBAARS ((Dicentrarchus labrax), raapzaadolie, zout, suiker, dextrose, azijn, antioxidant: E330), 19% tuinbonen, 19% wortel, kookroom (gemodificeerd zetmeel, stabilisator: E466, E331, carrageen, emulgator: E471), water, botersaus (maltodextrine, MELK, TARWE, bakmiddel: E500, E331, E170, SULFIET, voedingszuur: E330), witte wijn, vloeibare margarine (emulgator E472c, kleurstof: E160a), groentebouillon (antiklontermiddel: E551), aromat (smaakversterker: E621, E631, E627), knoflookpuree (conserveermiddel: E223), peterselie, bieslook, zonnebloemolie, tijm |
Allergie informati | VIS, SULFIET, MELK, GLUTEN, LACTOSE, GLUTAMAAT |
Voedingswaarde | Energie: 130kCal / 469kJ; Vetten: 3,8g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,6g; Koolhydraten: 12,1g; waarvan suikers: 2,3g; Eiwit: 8,4g; Zout: 0,5g; |
Maaltijdtype | Luxe |
Vegetarisch | Nee |