Zalmmoot, seizoensgroente en aardappelen

Zalm maakt een doordeweekse maaltijd al snel tot iets bijzonders. Zoals deze zalmmoot in dillesaus met verse seizoensgroente en gekookte aardappel. Lekker!
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 29% aardappelen, 19% ZALM ((Salmo Salar), raapzaadolie, zout, suiker, dextrose, azijn, antioxidant: citroenzuur), 12% wortel, 12% prei, 12% koolrabi, kookROOM (ROOM, MELK, zetmeel), MELK, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), groentebouillon (maltodextrine, antiklontermiddel: siliciumdioxide), knoflook, dragon, peterselie, dille, citroensap (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), roux (TARWE)
Allergie informati VIS, MELK, LACTOSE, GLUTEN, SULFIET
Voedingswaarde Energie: 144kCal / 539kJ; Vetten: 7,4g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,2g; Koolhydraten: 10,2g; waarvan suikers: 2,9g; Eiwit: 7,7g; Zout: 0,4g;
Maaltijdtype Vis
Vegetarisch Nee