Zalmfilet met lentekrieltjes wortel en peultjes

Zalmfilet met kerriesaus, lentekrieltjes en frisse wortel en peultjes
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 32% wortel, 27% kriel aardappel (aardappelen, water, zout verstevigingsmiddel: calciumchloride), 20% ZALM (ZALM (Salmo Salar), raapzaadolie, suiker, dextrose, azijn, antioxidant: citroenzuur), 6% peulen, 10% kerriesaus (water, kookROOM (ROOM, zetmeel, stabilisatoren: carboxymethylcellulose, natriumcitraat, carrageen, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren) roux (TARWE), kerriepoeder MOSTERD, SELDERIJ), citroensap, zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide)), vloeibare margarine (plantaardige olien, emulgator: citroenzuuresters van mono- en diglyceriden, MELK, kleurstof: caroteen), ui, groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), knoflookpuree (conserveermiddel: natriummetabisulfiet (SULFIET)), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt)
Allergie informati VIS, MELK, LACTOSE, SULFIET, MOSTERD, SELDERIJ, GLUTEN,
Voedingswaarde Energie: 163kCal / 644kJ; Vetten: 10,4g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,3g; Koolhydraten: 9,0g; waarvan suikers: 2,3g; Eiwit: 7,3g; Zout: 0,8g;
Maaltijdtype Luxe
Vegetarisch Nee