Zalmfilet in dille, broccoli en aardappelen

Zalmfilet in een romige dillesaus met gekookte broccoliroosjes en gekookte aardappelen.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 36% broccoli, 29% aardappelen, 19% ZALM ((Salmo Salar), raapzaadolie, zout, suiker, dextrose, azijn, antioxidant: citroenzuur), 7% kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), MELK, vloeibare margarine (emulgatoren: mono- en diglyceriden van vetzuren, zonnebloemlecithine, MELK, antioxidanten: ascorbylpalmitaat, alfa-tocoferol), roux (TARWE), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), 0,2% dille, citroensap (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET)
Allergie informati VIS, MELK, LACTOSE, GLUTEN, SULFIET
Voedingswaarde Energie: 125kCal / 520kJ; Vetten: 6,9g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,1g; Koolhydraten: 7,9g; waarvan suikers: 1,9g; Eiwit: 6,9g; Zout: 0,3g;
Maaltijdtype Vis
Vegetarisch Nee