Zalmfilet in dille, broccoli en aardappelen

Zalmfilet in dillesaus met gekookte broccoli en gekookte aardappelen
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 36% broccoli, 29% aardappelen, 19% ZALM ((Salmo Salar), raapzaadolie, zout, suiker, dextrose, azijn), kookroom (gemodificeerd zetmeel, stabilisatoren: E466, E331, carrageen, emulgator: E471), MELK, vloeibare margarine (emulgator E472c, MELK, kleurstof: E160a), groentebouillon (maltodextrine, antiklontermiddel: E551), citroensap (SULFIET), roux (TARWEBLOEM), 0,03% dille
Allergie informati MELK, LACTOSE, GLUTEN, SULFIET
Voedingswaarde Energie: 121kCal / 440kJ; Vetten: 5,4g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,1g; Koolhydraten: 9,2g; waarvan suikers: 2,4g; Eiwit: 7,4g; Zout: 0,2g;
Maaltijdtype Luxe
Vegetarisch Nee