Zalm, botersaus, tagliatelle en gegrilde groenten
Heerlijke gebakken zalm in romige botersaus met tagliatelle en gegrilde groenten.
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4-5 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 31% tagliatelle (water, durumgriesmeel (GLUTEN), zonnebloemolie, witte wijnazijn), 20% ZALM ((Salmo Salar), raapzaadolie, zout, suiker, dextrose, antioxidant: citroenzuur),10% hollandaise saus (TARWE, MELK, verdikkingsmiddel: guargom, xanthaangom), 8% courgette, 8% kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), 7% wortel, 7% sperziebonen, 6% venkel, 0,9% roomboter, knoflook, groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), roux (TARWE), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), dille, dragon, peterselie, zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), knoflookpuree (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET) |
Allergie informati | GLUTEN, MELK, LACTOSE, VIS, SULFIET |
Voedingswaarde | Energie: 146kCal / 607kJ; Vetten: 7,6g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,4g; Koolhydraten: 11,6g; waarvan suikers: 2,0g; Eiwit: 7,2g; Zout: 0,6g; |
Maaltijdtype | Vis |
Vegetarisch | Nee |