Witlofschotel met botervis, ham en aardappelpuree
Zin in een maaltijd met vis? Probeer dan eens deze witlofschotel met botervis, aardappelpuree en zachte, romige hollandaisesaus.
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 27% witlof, 20% BOTERVIS ((Lepidocybium flavobrunneum), raapzaadolie, zout, suiker, dextrose, azijn, antioxidant: citroenzuur), 19% aardappelen, kookROOM (ROOM, zetmeel, stabilisatoren: carboxymethylcellulose, natriumcitraat, carrageen, emulgator: mono- en diglyceriden), water, 7% KAAS, MELK, 3% hamblokjes (varkensvlees, aardappelzetmeel, voedingzuur: kaliumlactaat, natriumacetaat, stabilisator: kalium- en natrium trifosfaten, polyfosfaten, antioxidant: natriumascorbaat, natriumnitriet, rook), 1% hollandaise saus (TARWE, MELK , maltodextrine, verdikkingsmiddel: guargom, xanthaangom), roomBOTER, roux (TARWE), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), citroensap (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), vloeibare margarine (MELK, kleurstof: caroteen), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), peterselie, zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), bieslook, zonnebloemolie, knoflookpuree |
Allergie informati | MELK, LACTOSE, GLUTEN, SULFIET, VIS |
Voedingswaarde | Energie: 182kCal / 665kJ; Vetten: 11,4g; waarvan verzadigde vetzuren: 4,4g; Koolhydraten: 9,1g; waarvan suikers: 2,6g; Eiwit: 10,5g; Zout: 0,9g; |
Maaltijdtype | Vis |
Vegetarisch | Nee |