Witlof met spek, aardappelen en rollade
Witlof a la creme met spekjes, gekookte aardappelen en vers gebraden rollade in jus
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 31% witlof, 27% aardappelen, 18% rollade (varkensvlees, zout, glucosestroop, stabilisator: E451, E262, E331, antioxidant: E301, azijn, aroma, kleurstof: E150, witte peper, piment, zwarte peper, kruidnagel, foelie, kardemom, majoraan), 14% vleesjus (water, juspoeder (maltodextrine, MOSTERD, MELK, verdikkingsmiddel: E412), roux (TARWE)), 4% kookroom (gemodificeerd zetmeel, stabilisatoren: E466, carrageen, emulgator: E471), 4% spekjes (varkensvlees, antioxidant: E330, E316, stabilisator: E450, aroma, glucosestroop, conserveermiddel: E250, specerijen-extract, rookaroma, bouillon, rook), groentebouillon (antiklontermiddel: E551), azijn |
Allergie informati | MELK, LACTOSE, GLUTEN, MOSTERD |
Voedingswaarde | Energie: 103kCal / 359kJ; Vetten: 4,3g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,8g; Koolhydraten: 9,1g; waarvan suikers: 2,1g; Eiwit: 6,5g; Zout: 0,6g; |
Maaltijdtype | Luxe |
Vegetarisch | Nee |