Winterse stoofpot met puree en rode kool
Winterse stoofpot met puree en rode kool
Aantal dagen houdbaar | 6 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 30% rode kool, 22% hacheevlees (rundvlees, pekelsamenstelling glucosestroop, zout, zuurteregelaar: E500, stabilisator: E262, E331, antioxidant: E301), 21% aardappel, MELK, pompoen, ui, champignons, citroensap (citroensap uit concentraat, conserveermiddel: E223 (SULFIET)), appelstroop (geleermiddel: E440), roux (TARWE, kleurstof: E150c), gedroogde appel, juspoeder (maltodextrine, MOSTERD, MELK, verdikkingsmiddel: E412), aardappelzetmeel, vloeibare margarine (emulgator: E471, E322, conserveermiddel: E202, voedingszuur: E330, kleurstof: E160a), peterselie, bieslook, zonnebloemolie, zeezout (anti-klontermiddel: E535), azijn, suiker, kruiden en specerijen |
Allergie informati | SULFIET, GLUTEN, MELK, MOSTERD, LACTOSE |
Voedingswaarde | Energie: 149kCal / 325kJ; Vetten: 1,5g; waarvan verzadigde vetzuren: 0,6g; Koolhydraten: 11,3g; waarvan suikers: 5,9g; Eiwit: 6,4g; Zout: 0,5g; |
Maaltijdtype | Luxe |
Vegetarisch | Nee |