Wildstoof met vruchtencompote, truffelgratin en spinazie

Wildstoof van hert met rode vruchtencompote, truffelgratin, spinazie en rode ui
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 6
Magnetronbereiding 4 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 24% truffel gratin (aardappel, water, MELK, room, zonnebloemolie, zetmeel, EIdooier, suiker, gist, stabilisatoren: E415, E412, E471, zomertruffel, truffelsap, aroma, champignons, kruiden), 16% spinazie, 15% hertenpoulet (hertenvlees, glucosestroop, zout, zuurteregelaar: E500, stabilisator: E262, E331, antioxidant: E301), 9% bosvruchten (aardbei, framboos, blauwe bes, bramen, rode bes, zwarte bes), KAAS (palmvet, koolzaadvet, zetmeel: E1422, MELKEIwit, smeltzout: E341, zuursel, stremsel, kleurstof: E160), shiitake, 2% rode ui, zilverui (SULFIET, zoetstof : E954), citroensap, groentebouillon (maltodextrine, antiklontermiddel: E551), knoflookpuree (voedingszuur: E330, conserveermiddel: E223), roux (TARWE, kleurstof: E150c), azijn, juspoeder (MOSTERD), kruiden en specerijen, maizena
Allergie informati EI, MELK, LACTOSE, SULFIET, GLUTEN, MOSTERD
Voedingswaarde Energie: 91kCal / 328kJ; Vetten: 3,3g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,5g; Koolhydraten: 8,6g; waarvan suikers: 3,4g; Eiwit: 5,8g; Zout: 0,5g;
Maaltijdtype Luxe
Vegetarisch Nee