Wildstoof met aardappelpuree en spruitjes
Het is weer tijd voor een lekker wildstoofpotje! We serveren hem met aardappelpuree, zoetzure zilveruitjes en verse spruitjes.
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4-5 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 35% spruiten, 24% aardappelen, 24% hertenpoulet (hertenvlees, glucosestroop, zout, zuurteregelaar: natriumcarbonaat, stabilisator: natriumacetaat, natriumcitraat, antioxidant: natriumascorbaat), MELK, natuurazijn (conserveermiddel: kaliummetabiSULFIET), 4% zilverui, 2% champignon, water, suiker, vloeibare margarine (zonnebloemolie, BOTERolie, koolzaadolie, emulgatoren: mono- en diglyceriden van vetzuren, zonnebloemlecithine, weipoeder (MELK), antioxidanten: ascorbylpalmitaat, alfa-tocoferol, aroma), roux (TARWE), groentebouillon, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), juspoeder, knoflook, gember, rozemarijn, peterselie, zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), laurierblad, kaneel |
Allergie informati | MELK, LACTOSE, SULFIET, GLUTEN |
Voedingswaarde | Energie: 91kCal / 381kJ; Vetten: 2,7g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,0g; Koolhydraten: 7,5g; waarvan suikers: 2,4g; Eiwit: 7,6g; Zout: 0,4g; |
Maaltijdtype | Wild |
Vegetarisch | Nee |