Voorjaarshutspot met kaas en chipolataworstjes
Een lekkere zomerse variant van de hutspot met kaascrumble en chipolataworstjes in jus.
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4-5 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 26% aardappelen, 19% runderchipolata (rundvlees, aardappelzetmeel, zout, specerijen, plantaardig vezel, collageen, koolzaadolie, emulgator: kalium en natrium trifosfaten, azijn, karamel), 24% wortel, 13% jus (water, juspoeder), ui, 8% KAAS, peulen, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), vloeibare margarine (zonnebloemolie, BOTERolie, koolzaadolie, emulgatoren: mono- en diglyceriden van vetzuren, zonnebloemlecithine, weipoeder MELK, antioxidanten: ascorbylpalmitaat, alfa-tocoferol, aroma), zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), zonnebloemolie, peterselie, groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), witte peper |
Allergie informati | MELK, LACTOSE |
Voedingswaarde | Energie: 116kCal / 487kJ; Vetten: 5,3g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,8g; Koolhydraten: 9,1g; waarvan suikers: 2,0g; Eiwit: 7,3g; Zout: 0,8g; |
Maaltijdtype | Rundvlees |
Vegetarisch | Nee |