Varkenslapje pepersaus met puree en bospeentjes

Varkenslapje in pepersaus met aardappelpuree en bospeen
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 6 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 37% wortel, 22% aardappelen, 19% varkensfilet (varkensvlees, water, MOSTERD, azijn, zout, suiker, specerijen, kruiden, colorozozout, conserveermiddel: E250, stabilisator: E451, E450, glucosestroop, antioxidant: E301, dextrose, verdikkingsmiddel: E412, specerij extract), 14% pepersaus (maltodextrine, TARWE, SOJA, MELK, GLUTEN, voedingszuur E330), MELK, vloeibare margarine (emulgatoren: E471, E322, conserveermiddel: E202, kleurstof: E160a), groentebouillon (antiklontermiddel: E551), zeezout (anti-klontermiddel: E535), roux (kleurstof: E150c), peterselie, bieslook, zonnebloemolie, knoflookpuree (conserveermiddel: E223 (SULFIET))
Allergie informati MELK, GLUTEN, SOJA, LACTOSE, SULFIET
Voedingswaarde Energie: 77kCal / 288kJ; Vetten: 1,8g; waarvan verzadigde vetzuren: 0,7g; Koolhydraten: 9,7g; waarvan suikers: 2,2g; Eiwit: 6,5g; Zout: 1,0g;
Maaltijdtype Varkensvlees
Vegetarisch Nee