Varkenshaasmedaillon, champignonsaus en stoofperen

We hebben ze weer: stoofpeertjes! Deze lekkere zoete peertjes zijn heerlijk met een varkenshaasmedaillon in champignonsaus. Om je vingers bij af te likken.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 35% stoofperen (water, suiker, concentraat van wortel en saffloer, citroenzuur), 30% aardappelen, 18% varkenshaas (raapolie, glucosestroop, specerijen, sacharose, zout, gehydroliseerd plantaardig eiwit, geheel gehard raapvet, tomatenpoeder, kruiden, specerij extract, zout, azijn, emulgator: mono en diglyceriden, glucosesiroop, stabilisator: kalium en natrium tri,-difosfaten, aroma), 3% champignon, kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), water, MELK, ui, roux (TARWE), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), knoflookpuree (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), peterselie, groentebouillon (maltodextrine, antiklontermiddel: siliciumdioxide), bieslook, zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), zonnebloemolie
Allergie informati MELK, LACTOSE, GLUTEN, SULFIET
Voedingswaarde Energie: 106kCal / 401kJ; Vetten: 1,8g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,0g; Koolhydraten: 15,2g; waarvan suikers: 8,4g; Eiwit: 6,1g; Zout: 0,4g;
Maaltijdtype Varkensvlees
Vegetarisch Nee