Varkenshaas met roseval en witlof
Varkenshaas met pepersaus, gebakken roseval aardappel en witlof met ham en kaas
Aantal dagen houdbaar | 6 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 32% witlof, 22% roseval, 18% varkenshaas (raapolie, glucosestroop, kruiden en specerijen, saccharose, plantaardig eiwit, raapvet, specerij extract, azijn, emulgator: E471, stabilisator: E450, E451, aroma), 12% saus (water, maltodextrine, GLUTEN, SOJA, MELK, voedingszuur: E330, roux (kleurstof: E150c)), MELK, kookroom (zetmeel, stabilisator: E466, E331, carrageen: E407), mandarijn, 2% kaas (zetmeel: E1422, smeltzout: E341, kleurstof: E160), 2% ham (voedingszuur: E262, antioxidant: E301, smaakversterker: E621, E631, verdikkingsmiddel: E415, emulgator: E461, conserveermiddel: E250), bouillon (antiklontermiddel: E551), marinade (kleurstof: E100), zeezout (anti-klontermiddel: E535), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), zonnebloemolie, knoflook (SULFIET) |
Allergie informati | MELK, LACTOSE, SOJA, GLUTEN, SULFIET |
Voedingswaarde | Energie: 86kCal / 333kJ; Vetten: 3,3g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,8g; Koolhydraten: 8,3g; waarvan suikers: 6,0g; Eiwit: 6,6g; Zout: 0,8g; |
Maaltijdtype | Luxe |
Vegetarisch | Nee |