Varkenshaas met roseval en witlof
Varkenshaas met pepersaus, gebakken roseval aardappel en witlof met ham en kaas
Aantal dagen houdbaar | 6 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 30% witlof, 23% roseval, 20% varkenshaas (raapolie, glucosestroop, kruiden en specerijen, saccharose, plant. eiwit, gehard raapvet, specerij extract, azijn, emulgator: E471, glucosesiroop, stabilisator: E450, E451, aroma), 14% saus (water, maltodextrine, GLUTEN, SOJA, MELK, voedingszuur: E330, roux (kleurstof: E150c)), kookROOM (zetmeel, stabilisator: E466, E331, carrageen: E407), 4% ham (varkensvlees, SOJA isolaat, voedingszuur: E262, varkenseiwit, dextrose, SOJAEIwit, antioxidant: E301, smaakversterker: E621, E631, gecalcineerd schaal, verdikkingsmiddel: E415, emulgator: E461, conserveermiddel: E250), 3% mandarijn (suiker), 2% KAAS (zetmeel: E1422, smeltzout: E341, kleurstof: E160), marinade (antiklontermiddel: E551, kleurstof: E100), groentebouillon, zeezout (anti-klontermiddel: E535) |
Allergie informati | MELK, GLUTEN, SOJA, LACTOSE |
Voedingswaarde | Energie: 98kCal / 340kJ; Vetten: 3,2g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,8g; Koolhydraten: 9,3g; waarvan suikers: 7,3g; Eiwit: 7,9g; Zout: 0,9g; |
Maaltijdtype | Luxe |
Vegetarisch | Nee |