Varkenshaas in champignonsaus met stoofperen
Vanaf
€ 8,29
Deze lekkere zoete peertjes zijn heerlijk met een varkenshaasmedaillon in champignonsaus en gekookte aardappelen. Om je vingers bij af te likken.
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4-5 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 35% stoofperen (peren, water, suiker, concentraat van wortel en saffloer, voedingszuur: citroenzuur), 30% aardappelen, 18% varkenshaas medaillon (varkenshaas, raapolie, glucosestroop, specerijen, saccharose, zout, plantaardig eiwit, plantaardig vet, tomatenpoeder, kruiden, specerij extract, zuurteregelaar: natriumcarbonaat, stabilisator: natriumacetaat, natriumcitraat, antioxidant: ascorbinezuur, natriumascorbaat, aroma, melkzuur, gebufferd azijnpoeder, caramelpoeder), 3% champignon, kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), MELK, ui, roux (TARWEMEEL, palmvet), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), knoflookpuree (voedingszuur: citroenzuur, conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), peterselie, groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), zonnebloemolie |
Allergie informati | MELK, LACTOSE, GLUTEN, SULFIET |
Voedingswaarde | Energie: 90kCal / 378kJ; Vetten: 1,2g; waarvan verzadigde vetzuren: 0,8g; Koolhydraten: 13,4g; waarvan suikers: 8,0g; Eiwit: 5,0g; Zout: 0,4g; |
Maaltijdtype | Varkensvlees |
Vegetarisch | Nee |