Varkenshaas in champignonsaus met stoofperen

Deze lekkere zoete peertjes zijn heerlijk met een varkenshaasmedaillon in champignonsaus en gekookte aardappelen. Om je vingers bij af te likken.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 35% stoofperen (peren, water, suiker, concentraat van wortel en saffloer, voedingszuur: citroenzuur), 30% aardappelen, 18% varkenshaas medaillon (varkenshaas, raapolie, glucosestroop, specerijen, saccharose, zout, plantaardig eiwit, plantaardig vet, tomatenpoeder, kruiden, specerij extract, zuurteregelaar: natriumcarbonaat, stabilisator: natriumacetaat, natriumcitraat, antioxidant: ascorbinezuur, natriumascorbaat, aroma, melkzuur, gebufferd azijnpoeder, caramelpoeder), 3% champignon, kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), MELK, ui, roux (TARWEMEEL, palmvet), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), knoflookpuree (voedingszuur: citroenzuur, conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), peterselie, groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), zonnebloemolie
Allergie informati MELK, LACTOSE, GLUTEN, SULFIET
Voedingswaarde Energie: 90kCal / 378kJ; Vetten: 1,2g; waarvan verzadigde vetzuren: 0,8g; Koolhydraten: 13,4g; waarvan suikers: 8,0g; Eiwit: 5,0g; Zout: 0,4g;
Maaltijdtype Varkensvlees
Vegetarisch Nee