Varkensfiletlapje met spinazie en puree
Een heerlijk varkensfiletlapje in jus met verse spinazie à la crème en zachte aardappelpuree.
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4-5 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 28% spinazie, 22% aardappelen, 19% filet varken (varkensvlees, water, ardenner MOSTERD (MOSTERDzaad, azijn zout, suiker, specerijen, kruiden), colorozozout, conserveermiddel: natriumnitriet, stabilisator: kalium en natrium trifosfaten,- difosfaten, glucosestroop, antioxidant: natriumascorbaat, dextrose, verdikkingsmiddel: guargom, specerij extracten), 13% jus (water, juspoeder), 7% kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), MELK, gedroogde tomaat, roux (TARWE), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), vloeibare margarine (emulgatoren: mono- en diglyceriden van vetzuren, zonnebloemlecithine, MELK, antioxidanten: ascorbylpalmitaat, alfa-tocoferol), cajun kruiden, groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), zeezout ( anti-klontermiddel: natriumferrocyanide) |
Allergie informati | MELK, LACTOSE, GLUTEN, MOSTERD |
Voedingswaarde | Energie: 86kCal / 361kJ; Vetten: 2,8g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,2g; Koolhydraten: 7,3g; waarvan suikers: 1,8g; Eiwit: 5,5g; Zout: 0,9g; |
Maaltijdtype | Varkensvlees |
Vegetarisch | Nee |