Varkensfiletlapje met spinazie en puree

Een heerlijk varkensfiletlapje in jus met verse spinazie à la crème en zachte aardappelpuree.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 29% spinazie, 22% aardappelen, 19% filet varken (varkensvlees, water, ardenner MOSTERD (MOSTERDzaad, azijn, zout, suiker, specerijen, kruiden), colorozozout, conserveermiddel: natriumnitriet, stabilisator: kalium en natrium trifosfaten,- difosfaten, glucosestroop, antioxidant: natriumascorbaat, dextrose, verdikkingsmiddel: guargom, specerij extracten), 13% jus (water, juspoeder), 7% kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), MELK, gedroogde tomaat, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt)), vloeibare margarine (emulgator: mono en diglyceriden, aroma (MELK), kleurstof: caroteen), cajun kruiden, groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide)
Allergie informati MELK, LACTOSE, MOSTERD
Voedingswaarde Energie: 105kCal / 392kJ; Vetten: 4,0g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,2g; Koolhydraten: 8,5g; waarvan suikers: 1,6g; Eiwit: 7,6g; Zout: 1,0g;
Maaltijdtype Varkensvlees
Vegetarisch Nee