Varkensfiletlap met ratatouille en aardappelpuree

Varkensfiletlapje in jus met ratatouille van groenten en aardappelpuree
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 22% aardappelen, 19% filet varken (varkensvlees, water, MOSTERD (MOSTERDzaad, azijn zout, suiker, specerijen, kruiden, zout, conserveermiddel: natriumnitriet), stabilisator: kalium en natrium trifosfaten, difosfaten glucosestroop, antioxidant: natriumascorbaat, dextrose, verdikkingsmiddel: guargom, specerij extracten), 15% courgette, 11% paprika, 7% champignons vleesjus (water, juspoeder (maltodextrine, kruiden en specerijen (MOSTERD), MELK), roux (TARWE, kleurstof: karamel)), MELK, 4% rode ui, vloeibare margarine (emulgator: mono en diglyceriden, MELK, kleurstof: caroteen), stabilisator (verdikkingsmiddel: guargom, tragacanthgom xantahaangom), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), tijm, knoflook, tomatenpuree, groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide)
Allergie informati MOSTERD, MELK, LACTOSE, GLUTEN
Voedingswaarde Energie: 79kCal / 270kJ; Vetten: 1,6g; waarvan verzadigde vetzuren: 0,6g; Koolhydraten: 8,5g; waarvan suikers: 2,6g; Eiwit: 6,8g; Zout: 1,0g;
Maaltijdtype Varkensvlees
Vegetarisch Nee