Urker vismix, botersaus, aardappels en broccoli
Voor de visliefhebbers: een Urker vismix in een zachte romige botersaus met gekookte aardappelen en broccoli. De vismix bestaat uit de lekkerste zalm, kabeljauw, alaskakoolvis en pangafilet.
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 36% broccoli, 28% aardappelen, 22% VISmix (ZALM (Salmo Salar), KABELJAUW (Gadus Morhua), ALASKA POLLACK (Therarga chalcogramma), PANGASIUS (Pangasius hypophthalmus), water, zout, stabilisator: kalium en natriumtrifosfaten, natriumcitraat, raapzaadolie, azijn, antioxidant: citroenzuur), water, botersaus (BOTER, MELK, TARWE, bakmiddel: natriumwaterstofcarbonaat, mononatriumcitraat, calciumcarbonaat, SULFIET), vloeibare margarine (MELK, kleurstof: caroteen), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), roux (TARWE), groentebouillon (maltodextrine, antiklontermiddel: siliciumdioxide) |
Allergie informati | MELK, GLUTEN, SULFIET, LACTOSE, VIS |
Voedingswaarde | Energie: 88kCal / 232kJ; Vetten: 1,8g; waarvan verzadigde vetzuren: 0,3g; Koolhydraten: 6,5g; waarvan suikers: 1,1g; Eiwit: 6,0g; Zout: 0,3g; |
Maaltijdtype | Vis |
Vegetarisch | Nee |