Truffelrisotto met groene asperges en walnoten

Smaakvolle en smeuïge truffelrisotto met groene asperges, courgette, doperwten, walnoten en grove schilfers oude kaas.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 51% risottorijst (water, risottorijst ), 10% asperge, 10% courgette, 10% tuinerwten, 5% parmezaan (MELK, zout, stremsel), 4% walNOTEN, kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), 2% tapenade truffel (champignons (Agaricus Bisporus), zonnebloemolie, zomertruffel (Tuber aestivum, Vittad) zout, peper, knoflook, truffel aroma), 2% ui, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), witte wijn (SULFIET), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), knoflookpuree (voedingszuur: citroenzuur, conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), zonnebloemolie, knoflook, peterselie
Allergie informati MELK, LACTOSE, SULFIET, NOTEN
Voedingswaarde Energie: 133kCal / 560kJ; Vetten: 6,0g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,0g; Koolhydraten: 14,9g; waarvan suikers: 1,0g; Eiwit: 4,2g; Zout: 0,4g;
Maaltijdtype Vegetarisch
Vegetarisch Nee