Truffelrisotto met groene asperges
Een vegetarisch gerecht: smaakvolle en smeuïge truffelrisotto met groene asperges, courgette, doperwtjes en grove oudekaas schilfers.
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4-5 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 39% water, 16% risottorijst, 9% asperge, 9% courgette, 9% tuinerwten, 5% KAAS, 4% walNOTEN, kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), ui, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), 1% tapenade truffel, witte wijn (SULFIET), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), knoflookpuree (voedingszuur: citroenzuur, conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET) |
Allergie informati | MELK, LACTOSE, SULFIET, NOTEN |
Voedingswaarde | Energie: 133kCal / 560kJ; Vetten: 5,8g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,1g; Koolhydraten: 15,7g; waarvan suikers: 0,9g; Eiwit: 4,0g; Zout: 0,4g; |
Maaltijdtype | Vegetarisch |
Vegetarisch | Nee |