Tagliatelle met zalm en spinazie in roomsaus

Een lekkere romige pastaschotel met zalm en verse bladspinazie in een heerlijke, lichte roomsaus.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 30% tagliatelle (water, durumgriesmeel (GLUTEN), zonnebloemolie, azijn), 28% spinazie, 20% ZALM ((Salmo Salar), raapzaadolie, zout, suiker, dextrose, antioxidant: citroenzuur), 11% kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), MELK, courgette, wortel, ui, roux (TARWE), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), knoflook, cajun kruiden, groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), bieslook, peterselie, tapenade, zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), rozemarijn, oregano, basilicum, PANEERMEEL, knoflookpuree (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET)
Allergie informati MELK, LACTOSE, GLUTEN, SULFIET, VIS
Voedingswaarde Energie: 182kCal / 709kJ; Vetten: 10,3g; waarvan verzadigde vetzuren: 3,5g; Koolhydraten: 12,0g; waarvan suikers: 1,8g; Eiwit: 9,4g; Zout: 0,6g;
Maaltijdtype Vis
Vegetarisch Nee