Tagliatelle in roomsaus, courgette, tomaat en kaas
Tagliatelle in een heerlijke roomsaus met verse courgette, zongedroogde tomaatjes en rode ui, met daarbovenop geraspte oude kaas.
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4-5 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 30% tagliatelle (water, durumgriesmeel (GLUTEN), zonnebloemolie, azijn), 17% courgette, 13% kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), 11% rode ui, MELK, 6% gedroogde tomaat, 4% KAAS, paprika, bleekSELDERIJ, roux (TARWE), knoflook, groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), italiaanse kruiden, knoflookpuree (voedingszuur: citroenzuur, conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET) |
Allergie informati | LACTOSE, MELK, SULFIET, GLUTEN, SELDERIJ |
Voedingswaarde | Energie: 115kCal / 479kJ; Vetten: 5,5g; waarvan verzadigde vetzuren: 3,3g; Koolhydraten: 12,0g; waarvan suikers: 3,2g; Eiwit: 3,8g; Zout: 0,4g; |
Maaltijdtype | Vegetarisch |
Vegetarisch | Nee |