Tagliatelle in roomsaus, courgette, tomaat en kaas

Tagliatelle in een heerlijke roomsaus met verse courgette, zongedroogde tomaatjes en rode ui, met daarbovenop geraspte oude kaas.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 30% tagliatelle (water, durumgriesmeel GLUTEN, zonnebloemolie, azijn), 13% kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), 17% courgette, MELK, 7% rode ui, 6% zongedroogde tomaat (tomaat, zonnebloemolie, kappertjes, knoflook, water, kruiden zout, knoflook, oregano, basilicum, majoraan, rozemarijn, azijn, conserveermiddelen: kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, natriumacetaat, voedingszuur: citroenzuur, oregano), 4% rode ui, 4% KAAS, 4% paprika, 3% bleekSELDERIJ, roux (TARWEBLOEM, palmvet), knoflook, groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), kruiden en specerijen, knoflookpuree (natriumwaterstofSULFIET)
Allergie informati LACTOSE, MELK, SULFIET, GLUTEN, SELDERIJ
Voedingswaarde Energie: 127kCal / 468kJ; Vetten: 7,0g; waarvan verzadigde vetzuren: 3,5g; Koolhydraten: 11,7g; waarvan suikers: 2,9g; Eiwit: 3,7g; Zout: 0,5g;
Maaltijdtype Vegetarisch
Vegetarisch Nee