Tagliatelle in roomsaus met courgette en kaas

Tagliatelle in een roomsaus met verse courgette, zongedroogde tomaatjes en rode ui, met daarbovenop geraspte oude kaas.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 34% tagliatelle (water, durumgriesmeel GLUTEN, zonnebloemolie, witte wijnazijn), 15% kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), MELK, 12% rode ui, 11% courgette, 5% cherrytomaat, paprika, 4% KAAS, roux (TARWE)), knoflook, groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), kruiden en specerijen, zonnebloemolie
Allergie informati MELK, GLUTEN, LACTOSE, SELDERIJ
Voedingswaarde Energie: 128kCal / 532kJ; Vetten: 5,7g; waarvan verzadigde vetzuren: 3,6g; Koolhydraten: 13,7g; waarvan suikers: 3,4g; Eiwit: 4,0g; Zout: 0,4g;
Maaltijdtype Vegetarisch
Vegetarisch Nee