Tagliatelle carbonara met groenten, kip en spek
Een traditionele pasta uit de Italiaanse keuken: tagliatelle carbonara met broccoli, kip, spekjes, champignons, zongedroogde tomaat en oude kaas.
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4-5 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 26% tagliatelle (water, durumgriesmeel (GLUTEN), zonnebloemolie, witte wijnazijn), 17% kipdij (kippenvlees, aardappelzetmeel, water, dextrose, zout, gekaramelliseerde suiker, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), voedingszuren: citroenzuur, kaliumlactaat), water, waspeen, prei, kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), 6% broccoli, gedroogde tomaat, 4% champignons, 6% KAAS, 3% spekjes (varkensvlees, zout, glucosestroop, water, conserveermiddel: natriumnitriet, kaliumnitraat, antioxidant: natriumascorbaat, natuurlijke rook), roux (TARWE), knoflookpuree (voedingszuur: citroenzuur, conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), knoflook, peterselie, groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), kruidenmix (peterselie, tuinkers, dille, kervel, bieslook, zuring, bernagie, burnet) |
Allergie informati | MELK, SULFIET, LACTOSE, GLUTEN |
Voedingswaarde | Energie: 124kCal / 522kJ; Vetten: 6,0g; waarvan verzadigde vetzuren: 3,4g; Koolhydraten: 10,8g; waarvan suikers: 2,5g; Eiwit: 6,5g; Zout: 0,5g; |
Maaltijdtype | Kip |
Vegetarisch | Nee |