Sudderlapjes, puree en bloemkool

Oer-Hollandse sudderlapjes in jus met een zachte aardappelpuree en verse bloemkool. Eenvoudig maar o zo lekker.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 33% bloemkool, 21% aardappelen, 19% runderlapje (rundvlees, aardappelzetmeel, water, zout, tomatenpuree, suiker, uipoeder, specerijen, laurier, gebufferd azijn, (conserverend ingrediënt), voedingszuur: kaliumlactaat), 13% jus (water, juspoeder), MELK, kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), vloeibare margarine (emulgatoren: mono- en diglyceriden van vetzuren, zonnebloemlecithine, MELK, antioxidanten: ascorbylpalmitaat, alfa-tocoferol), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), roux (TARWE), zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), nootmuskaat
Allergie informati MELK, LACTOSE, GLUTEN
Voedingswaarde Energie: 74kCal / 312kJ; Vetten: 2,6g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,4g; Koolhydraten: 7,2g; waarvan suikers: 1,9g; Eiwit: 4,9g; Zout: 0,6g;
Maaltijdtype Rundvlees
Vegetarisch Nee