Sudderlapjes, puree en bloemkool

Oer-Hollandse sudderlapjes in jus met een zachte aardappelpuree en verse bloemkool.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 34% bloemkool, 21% aardappelen, 19% runderlapje (rundvlees, aardappelzetmeel, water, zout, tomatenpuree, gekaramelliseerde suiker, uipoeder, specerijen, laurier, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), voedingszuur: kaliumlactaat), 14% vleesjus (juspoeder (maltodextrine, kruiden en specerijen (MOSTERD), MELK, verdikkingsmiddel: guargom), roux (TARWE, kleurstof: karamel)), MELK, kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), vloeibare margarine (emulgator: mono en diglyceriden, MELK, kleurstof: caroteen), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), roux (TARWE), zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), nootmuskaat
Allergie informati MOSTERD, MELK, LACTOSE, GLUTEN
Voedingswaarde Energie: 90kCal / 342kJ; Vetten: 3,3g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,7g; Koolhydraten: 8,4g; waarvan suikers: 2,3g; Eiwit: 6,0g; Zout: 0,7g;
Maaltijdtype Rundvlees
Vegetarisch Nee