Sudderlapjes met aardappelpuree en bloemkool

Oer-Hollandse sudderlapjes in jus met aardappelpuree en verse bloemkool in een roomsaus van nootmuskaat.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 33% bloemkool, 21% aardappelen, 19% runderlapje (rundvlees, water, rundereiwit, aardappelzetmeel, gekaramelliseerde suiker, zout, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), voedingszuur: kaliumlactaat)), 13% jus (water, juspoeder), MELK, 5% kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), vloeibare margarine (emulgatoren: mono- en diglyceriden van vetzuren, zonnebloemlecithine, MELK, antioxidanten: ascorbylpalmitaat, alfa-tocoferol), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), roux (TARWE), zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), 0,05% nootmuskaat
Allergie informati MELK, LACTOSE, GLUTEN
Voedingswaarde Energie: 70kCal / 294kJ; Vetten: 2,2g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,2g; Koolhydraten: 6,8g; waarvan suikers: 1,7g; Eiwit: 5,1g; Zout: 0,5g;
Maaltijdtype Rundvlees
Vegetarisch Nee