Sudderlapje met aardappelen en snijboontjes

Sudderlapje in jus met gekookte aardappelen en snijboontjes
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 37% snijbonen, 29% aardappelen, 19% runderlapje (rundvlees, azijn, voedingszuur: E326, aardappelzetmeel, water, zout, tomatenpuree, uipoeder, kruiden en specerijen, suiker), 13% vleesjus (maltodextrine, MOSTERD, MELK, verdikkingsmiddel: E412, roux (TARWE, kleurstof: E150c)), vloeibare margarine (emulgator E472c, kleurstof: E160a), groentebouillon (antiklontermiddel: E551), nootmuskaat
Allergie informati MOSTERD, MELK, LACTOSE, GLUTEN
Voedingswaarde Energie: 82kCal / 298kJ; Vetten: 2,5g; waarvan verzadigde vetzuren: 0,7g; Koolhydraten: 9,4g; waarvan suikers: 0,9g; Eiwit: 5,5g; Zout: 0,6g;
Maaltijdtype Rundvlees
Vegetarisch Nee