Stoverij van kip met spruitjes en aardappel
Een lekker fris gerecht. Een stoverij van malse kipdij met spruitjes en aardappeltjes.
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 28% spruiten, 20% kipdij (kippenvlees, aardappelzetmeel, water, dextrose, zout, gekaramelliseerde suiker, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), voedingszuren: citroenzuur, kaliumlactaat), 23% kriel aardappel, champignons, spekjes (varkensvlees, glucosestroop, conserveermiddel: natriumnitriet, kaliumnitraat, antioxidant: natriumascorbaat, natuurlijke rook), bier tripel (GERSTemout, hop, suiker, gist, kruiden), juspoeder, knoflook, vloeibare margarine (emulgator: mono en diglyceriden, aroma (MELK), kleurstof: caroteen), rozemarijn, dragon, groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), peterselie, tijm, zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), laurierblad |
Allergie informati | GLUTEN, MELK, LACTOSE |
Voedingswaarde | Energie: 100kCal / 347kJ; Vetten: 5,3g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,6g; Koolhydraten: 7,5g; waarvan suikers: 1,5g; Eiwit: 6,0g; Zout: 0,8g; |
Maaltijdtype | Kip |
Vegetarisch | Nee |