Stoofpot van hert met aardappelgratin en wortel

Een stoofpot van hert met paprika, wortel, zoetzure zilveruitjes en een aardappelgratin. Afgemaakt met een topping van peterselie.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 34% wortel, 29% gratin (aardappelen, saus gratin (water, MELK, ROOM, zonnebloemolie, zout, EIgeel, zetmeel, suiker, gistextract, stabilisator: guargom, xanthaangom, verdikkingsmiddel: mono en diglyceriden, aroma, knoflook)), 23% hertenpoulet (hertenvlees, glucosestroop, zout, zuurteregelaar: natriumcarbonaat, stabilisator: natriumacetaat, natriumcitraat, antioxidant: natriumascorbaat), 5% paprika, natuurazijn (conserveermiddel: kaliummetabiSULFIET), water, KAAS, suiker, 1% zilverui, ui, tomatenpuree, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), juspoeder, goulash kruiden (MOSTERD), roux (TARWE), vloeibare margarine (zonnebloemolie, BOTERolie, koolzaadolie, emulgatoren: mono- en diglyceriden van vetzuren, zonnebloemlecithine, weipoeder MELK, antioxidanten: ascorbylpalmitaat, alfa-tocoferol, aroma), 0,5% peterselie, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), gember, groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide, paprikapoeder,PANEERMEEL, zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), zonnebloemolie, laurierblad, knoflookpuree (voedingszuur: citroenzuur, conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET)
Allergie informati MELK, LACTOSE, EI, MOSTERD, GLUTEN, SULFIET
Voedingswaarde Energie: 91kCal / 378kJ; Vetten: 3,2g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,3g; Koolhydraten: 7,3g; waarvan suikers: 2,5g; Eiwit: 6,8g; Zout: 0,6g;
Maaltijdtype Wild
Vegetarisch Nee