Stamppot van rodekool, appeltjes en rundervink

Stamppot van rodekool met appeltjes, rozijnen en rundervink in jus
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 32% aardappelen, 31% rode kool met appel (water, appel appelmoes, suiker, koolzaadolie, aardappelzetmeel, azijn, voedingszuur: citroenzuur, kaneel, natuurlijk peper aroma), 19% rundervink (rundvlees, paneermeel (TARWE), gist, zout, aroma's, specerijenextract, weipoeder (MELK), dextrose, voedingszuur: kaliumlactaat, zuurteregelaar: natriumacetaat, antioxidant: ascorbinezuur), 14% vleesjus (juspoeder (maltodextrine, kruiden en specerijen (MOSTERD), MELK, verdikkingsmiddel: guargom), roux (TARWE, kleurstof: karamel)), citroensap (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), gedroogde appel, groentebouillon (anti-klontermiddel: antiklontermiddel: siliciumdioxide), zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), rozijnen, knoflookpuree, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), bieslook, peterselie
Allergie informati GLUTEN, MELK, SULFIET, MOSTERD, LACTOSE
Voedingswaarde Energie: 121kCal / 434kJ; Vetten: 3,6g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,4g; Koolhydraten: 16,3g; waarvan suikers: 6,2g; Eiwit: 4,9g; Zout: 0,8g;
Maaltijdtype Stamppotten
Vegetarisch Nee