Stamppot van rodekool met appeltjes en rundervink
Een stamppot van rodekool met frisse appeltjes en een rundervink in een heerlijke vleesjus. Afgemaakt met een topping van rozijnen.
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4-5 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 32% aardappelen, 26% rode kool met appel (rode kool, water, appel (appelmoes, appelstukjes, suiker, koolzaadolie, aardappelzetmeel, azijn, zout, voedingszuur: citroenzuur), kaneel, aroma)), 19% rundervink (rundvlees, paneermeel (TARWEBLOEM, gist, zout), water, extract van paprika, specerijen, MELKEIWIT, erwtenvezel, dextrose, aardappelzetmeel, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), voedingszuren: kaliumlactaat, stabilisatoren kalium en natriumdifosfaten, polyfosfaten, zuurteregelaar: natriumacetaat, antioxidant: ascorbinezuur), 14% jus (water, juspoeder), rode kool, rozijnen, citroensap (citroensap uit concentraat, conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), suiker, peterselie, gedroogde appel (conserveermiddel: natriummetabiSULFIET), aardappelzetmeel, zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), zonnebloemolie |
Allergie informati | GLUTEN, MELK, SULFIET |
Voedingswaarde | Energie: 99kCal / 413kJ; Vetten: 3,2g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,2g; Koolhydraten: 13,4g; waarvan suikers: 5,0g; Eiwit: 4,0g; Zout: 0,7g; |
Maaltijdtype | Rundvlees |
Vegetarisch | Nee |