Stamppot van rodekool met appeltjes en rundervink

Een stamppot van rodekool met frisse appeltjes en een rundervink in een heerlijke vleesjus. Afgemaakt met een topping van rozijnen.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 32% aardappelen, 26% rode kool met appel (rode kool, water, appel (appelmoes, appelstukjes, suiker, koolzaadolie, aardappelzetmeel, azijn, zout, voedingszuur: citroenzuur), kaneel, aroma)), 19% rundervink (rundvlees, paneermeel (TARWEBLOEM, gist, zout), water, extract van paprika, specerijen, MELKEIWIT, erwtenvezel, dextrose, aardappelzetmeel, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), voedingszuren: kaliumlactaat, stabilisatoren kalium en natriumdifosfaten, polyfosfaten, zuurteregelaar: natriumacetaat, antioxidant: ascorbinezuur), 14% jus (water, juspoeder), rode kool, rozijnen, citroensap (citroensap uit concentraat, conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), suiker, peterselie, gedroogde appel (conserveermiddel: natriummetabiSULFIET), aardappelzetmeel, zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), zonnebloemolie
Allergie informati GLUTEN, MELK, SULFIET
Voedingswaarde Energie: 99kCal / 413kJ; Vetten: 3,2g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,2g; Koolhydraten: 13,4g; waarvan suikers: 5,0g; Eiwit: 4,0g; Zout: 0,7g;
Maaltijdtype Rundvlees
Vegetarisch Nee