Stamppot van rodekool en appeltjes met rundervink

Een heerlijke stamppot van rodekool en appeltjes en een rundervink in jus.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 31% aardappelen, 26% rode kool met appel (rode kool, water, appel, suiker, koolzaadolie, aardappelzetmeel, azijn, zout, voedingszuur: citroenzuur, kaneel, aroma), 19% rundervink (rundvlees, paneermeel TARWEBLOEM, gist, extract van paprika, specerijen, MELKEIWIT, erwtenvezel, dextrose, aardappelzetmeel, natuurlijk aroma, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), voedingszuren: kaliumlactaat, citroenzuur, stabilisatoren kalium en natriumdifosfaten, polyfosfaten, zuurteregelaar: natriumacetaat, antioxidant: ascorbinezuur), 14% vleesjus (water, juspoeder), 7% rode kool, citroensap (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), suiker peterselie, gedroogde appel (conserveermiddel: natriummetabiSULFIET), aardappelzetmeel, zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), zonnebloemolie, knoflookpuree, kaneel, laurierblad, kruidnagel
Allergie informati GLUTEN, MELK, SULFIET
Voedingswaarde Energie: 97kCal / 403kJ; Vetten: 3,2g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,2g; Koolhydraten: 12,8g; waarvan suikers: 4,5g; Eiwit: 4,0g; Zout: 0,7g;
Maaltijdtype Rundvlees
Vegetarisch Nee