Stamppot van prei met schnitzel en pepersaus

Een lekkere Hollandse stamppot van prei met een varkensschnitzel in een milde pepersaus en een topping van bosui.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 39% aardappelen, 23% prei, 18% varkensschnitzel (varkensvlees, water, glucosestroop, voedingszuur: natriumcitraat, natriumacetaat, zout, aroma, zuurteregelaar: natriumcarbonaat, tomatenpoeder, paneermeel TARWEmeel, gist, zonnebloemolie, aroma, karamelpoeder, azijn, melkzuur), 8% water, 4% bosui, kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), vloeibare margarine (zonnebloemolie, BOTERolie, koolzaadolie, emulgatoren: mono- en diglyceriden van vetzuren, zonnebloemlecithine, weipoeder MELK, antioxidanten: ascorbylpalmitaat, alfa-tocoferol, aroma), ui, juspoeder, gebufferd (conserverend ingrediënt), roux (TARWE), 0,5% groene peperkorrels (voedingszuur: citroenzuur), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), zonnebloemolie, knoflook, knoflookpuree (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), peterselie, 0,03% witte peper
Allergie informati GLUTEN, SULFIET, MELK, LACTOSE
Voedingswaarde Energie: 92kCal / 385kJ; Vetten: 2,8g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,0g; Koolhydraten: 11,3g; waarvan suikers: 2,2g; Eiwit: 4,5g; Zout: 0,7g;
Maaltijdtype Varkensvlees
Vegetarisch Nee