Stamppot spinazie met kabeljauw
Gebakken kabeljauw met spinaziestamppot, jus en gekookt ei
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 29% aardappelen, 21% spinazie, 20% kabeljauw (KABELJAUW (Gadus Morhua), raapzaadolie, zout, suiker, dextrose, azijn, antioxidant: E330), 11% botersaus (water, maïszetmeel, maltodextrine, BOTER, zout, suikermaïs, MELK, palmvet, aroma's, MELKSUIKER, TARWEBLOEM, bakmiddel: E500ii, E331i, E170, appel, citroensap, witte wijn (SULFIET), gistextract, wortelsapconcentraat, kruiden en specerijen, roux), vloEIbaar scharrelEI (EI, zonnebloemolie), EI (EIEREN, stabilisator: E211 E452), kookroom (stabilisatoren: E466, E331, E407 emulgator: E471), vloeibare margarine (emulgatoren: E322, conserveermiddel: E202 kleurstof: E160, vitamines: A, D), zeezout (anti-klontermiddel: E535), cajun kruiden (smaakversterker: E621, TARWE, SOJA, antiklontermiddel: E551), groentebouillon |
Allergie informati | EI, MELK, LACTOSE, VIS, GLUTEN, SOJA, GLUTAMAAT, SULFIET |
Voedingswaarde | Energie: 108kCal / 415kJ; Vetten: 3,9g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,1g; Koolhydraten: 8,7g; waarvan suikers: 1,5g; Eiwit: 10,1g; Zout: 0,8g; |
Maaltijdtype | Luxe |
Vegetarisch | Nee |