Stamppot spinazie met ei en vegetarische balletjes

Een lekkere stamppot van verse spinazie met ei en vegetarische gehaktballetjes in jus.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 6
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 33% aardappelen, 25% spinazie, 18% vegetarische balletjes (gerehydrateerd SOJA- en TARWEEIwit, aardappelzetmeel, ui, zonnebloemolie, aroma's, KIPPENEI-EIWIT, TARWEvezels, kruiden en specerijen, zout, aardappelvezel, uienpoeder, dextrose, maltodextrine, ijzer, vitamine B12), 13% jus (water, juspoeder), 4% EI (EIEREN, water, zout, voedingszuur: citroenzuur, natriumcitraat, conserveermiddel: azijnzuur), MELK, gedroogde tomaat, vloeibare margarine (zonnebloemolie, BOTERolie, koolzaadolie, emulgatoren: mono- en diglyceriden van vetzuren, zonnebloemlecithine, weipoeder (MELK), antioxidanten: ascorbylpalmitaat, alfa-tocoferol, aroma), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide)
Allergie informati MELK, LACTOSE, EI, GLUTEN, SOJA
Voedingswaarde Energie: 89kCal / 373kJ; Vetten: 2,1g; waarvan verzadigde vetzuren: 0,5g; Koolhydraten: 10,7g; waarvan suikers: 1,7g; Eiwit: 5,5g; Zout: 0,8g;
Maaltijdtype Vegetarisch
Vegetarisch Nee