Stamppot spinazie met ei en gebraden worst

Stamppot spinazie met ei en vers gebraden worst in jus
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 30% aardappelen, 22% spinazie, 20% saucijs (varkensvlees, aardappelvezel, citrusvezel, erwtenvezel, zout, azijn poeder, kruiden en specerijen (MOSTERD, SELDERIJ), emulgator: mono en diglyceriden, glucosesiroop, stabilisator: kalium en natrium difosfaten,- trifosfaten azijn, kleurstof: karamel), 17%vleesjus (water, juspoeder (maltodextrine, kruiden en specerijen (MOSTERD), MELK, verdikkingsmiddel: guargom), roux (TARWE, kleurstof: karamel)), 10% EI (EIEREN, natriumbenzoaat, natriumtripolyfosfaat), MELK, plantaardige oliën (zonnebloem, volledig gehard raapzaad), zout, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren veresterd met citroenzuur, aroma (MELK), kleurstof: caroteen, groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide) gebufferd azijn (conserverend ingrediënt). zeezout (anti-klontermiddel: natriumferroyanide), cajunkruiden
Allergie informati MELK, EI, SELDERIJ, MOSTERD, LACTOSE, GLUTEN
Voedingswaarde Energie: 145kCal / 550kJ; Vetten: 8,7g; waarvan verzadigde vetzuren: 3,1g; Koolhydraten: 8,5g; waarvan suikers: 1,1g; Eiwit: 7,4g; Zout: 1,1g;
Maaltijdtype Stamppotten
Vegetarisch Nee