Stamppot spinazie met ei en een gebraden worst
Een stamppot van verse spinazie met ei en een gebraden worst in jus.
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4-5 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 31% aardappelen, 23% spinazie, 20% saucijs (varkensvlees, aardappelzetmeel, water zout, erwtenvezel, specerijen, kruiden, gekarameliliseerde suiker, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), stabilisator: kalium en natrium difosfaten, polyfosfaten, antioxidant: natriumascorbaat, voedingszuur: natriumcitraat, kaliumlactaat, varkensdarm), 14% jus (water, juspoeder), 8% EI (EIEREN, water, zout, voedingszuur: citroenzuur, natriumcitraat, conserveermiddel: azijnzuur), MELK, vloeibare margarine (zonnebloemolie, BOTERolie, koolzaadolie, emulgatoren: mono- en diglyceriden van vetzuren, zonnebloemlecithine, weipoeder MELK, antioxidanten: ascorbylpalmitaat, alfa-tocoferol, aroma), zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide) |
Allergie informati | MELK, LACTOSE, EI |
Voedingswaarde | Energie: 101kCal / 422kJ; Vetten: 5,1g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,0g; Koolhydraten: 7,7g; waarvan suikers: 0,9g; Eiwit: 5,2g; Zout: 0,7g; |
Maaltijdtype | Varkensvlees |
Vegetarisch | Nee |