Stamppot snijboontjes met varkenssaucijs

Stamppot snijboontjes met gebraden varkenssaucijs in jus
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 40% aardappelen, 26% snijbonen, 19% saucijs (varkensvlees, zout, witte peper, piment, zwarte peper, nootmuskaat, foelie, kerriepoeder kurkuma, koriander, MOSTERD, fenegriek, peper, karwijzaad, gember, komijn, piment, SELDERIJZAAD, venkelzaad, lavas), 14% vleesjus (maltodextrine, MELK, verdikkingsmiddel: E412, roux (TARWE, kleurstof: E150c)), vloeibare margarine (emulgator: E322, E471, E472c, conserveermiddel: E202, voedingszuur: E330, kleurstof: E160a), zeezout (anti-klontermiddel: E535), groentebouillon (antiklontermiddel: E551), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), nootmuskaat
Allergie informati MOSTERD, MELK, LACTOSE, GLUTEN
Voedingswaarde Energie: 124kCal / 468kJ; Vetten: 5,1g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,6g; Koolhydraten: 12,0g; waarvan suikers: 1,8g; Eiwit: 7,0g; Zout: 0,9g;
Maaltijdtype Varkensvlees
Vegetarisch Nee