Stamppot snijboontjes met karbonade
Karbonade in jus met stamppot snijboontjes
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 37% aardappelen, 28% snijbonen, 20% procureurlapje (varkensvlees, azijn, voedingszuur: Kaliumlactaat, aardappelzetmeel, water, zout, gekaramelliseerde suiker), 14% vleesjus (maltodextrine, MOSTERD, MELK, verdikkingsmiddel: Guargom), plantaardige oliën (zonnebloem, volledig gehard raapzaad), zout, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren veresterd met citroenzuur, aroma (MELK), kleurstof: caroteen, roux (TARWE, kleurstof: Ammoniakkaramel), zeezout (anti-klontermiddel: Natriumferrocyanide), groentebouillon (antiklontermiddel: Siliciumdioxide), peper, nootmuskaat |
Allergie informati | MOSTERD, MELK, LACTOSE, GLUTEN, TARWE |
Voedingswaarde | Energie: 106kCal / 366kJ; Vetten: 3,7g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,1g; Koolhydraten: 12,3g; waarvan suikers: 1,6g; Eiwit: 5,7g; Zout: 0,7g; |
Maaltijdtype | Stamppotten |
Vegetarisch | Nee |