Stamppot snijboon en witte boon, slagersrookworst
Authentieke blote billen in het gras met een slagersrookworst en jus
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 40% aardappelen, 19% rookworst (varkensvlees, water, aardappelzetmeel, zout, specerijen, plantaardigvezel, emulgator: E451, varkensdarm, azijn, rookaroma, conserveermiddel: E250, bietenpoeder, rook), 16% snijbonen, 14% vleesjus (water, juspoeder (maltodextrine, MOSTERD, MELK, verdikkingsmiddel E412), roux (TARWE, kleurstof: E150c)), 10% witte bonen (gedroogde geweekte witte bonen, aroma's), vloeibare margarine (emulgator: E471, E322, conserveermiddel: E202, voedingszuur: E330, kleurstof: E160a), zeezout (anti-klontermiddel: E535), groentebouillon (maltodextrine, antiklontermiddel: E551), peper, nootmuskaat |
Allergie informati | MOSTERD, MELK, LACTOSE, GLUTEN |
Voedingswaarde | Energie: 149kCal / 574kJ; Vetten: 7,7g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,7g; Koolhydraten: 13,5g; waarvan suikers: 1,3g; Eiwit: 5,0g; Zout: 0,7g; |
Maaltijdtype | Stamppotten |
Vegetarisch | Nee |