Stamppot rodekool met appel en varkenssaucijs

Een stamppot van rodekool met frisse appeltjes en een gebraden varkenssaucijs in jus.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 31% aardappelen, 26% rode kool met appel (water, appel (appelmoes, appelstukjes), suiker, koolzaadolie, aardappelzetmeel, azijn, zout, voedingszuur: citroenzuur, kaneel, natuurlijk peper aroma), 20% saucijs (varkensvlees, aardappelzetmeel, erwtenvezel, specerijen, kruiden, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), stabilisator: kalium en natrium difosfaten, polyfosfaten, antioxidant: natriumascorbaat, voedingszuur: natriumcitraat, kaliumlactaat, varkensdarm), 14% jus (water, juspoeder), 7% rode kool, citroensap (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), peterselie, gedroogde appel (conserveermiddel: natriummetabiSULFIET), zonnebloemolie, zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), knoflookpuree, kaneel, laurierblad, kruidnagel
Allergie informati SULFIET
Voedingswaarde Energie: 100kCal / 421kJ; Vetten: 4,1g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,5g; Koolhydraten: 11,5g; waarvan suikers: 4,3g; Eiwit: 3,8g; Zout: 0,7g;
Maaltijdtype Varkensvlees
Vegetarisch Nee