Stamppot rodekool met appel en varkenssaucijs
Een stamppot van rodekool met frisse appeltjes en een gebraden varkenssaucijs in jus.
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4-5 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 31% aardappelen, 26% rode kool met appel (water, appel (appelmoes, appelstukjes), suiker, koolzaadolie, aardappelzetmeel, azijn, zout, voedingszuur: citroenzuur, kaneel, natuurlijk peper aroma), 20% saucijs (varkensvlees, aardappelzetmeel, erwtenvezel, specerijen, kruiden, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), stabilisator: kalium en natrium difosfaten, polyfosfaten, antioxidant: natriumascorbaat, voedingszuur: natriumcitraat, kaliumlactaat, varkensdarm), 14% jus (water, juspoeder), 7% rode kool, citroensap (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), peterselie, gedroogde appel (conserveermiddel: natriummetabiSULFIET), zonnebloemolie, zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), knoflookpuree, kaneel, laurierblad, kruidnagel |
Allergie informati | SULFIET |
Voedingswaarde | Energie: 101kCal / 422kJ; Vetten: 4,1g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,5g; Koolhydraten: 11,6g; waarvan suikers: 4,3g; Eiwit: 3,8g; Zout: 0,7g; |
Maaltijdtype | Varkensvlees |
Vegetarisch | Nee |