Stamppot paksoi met kaas, noten en kipdij

Hollandse stamppot maar dan anders! Deze stamppot paksoi met kaas, geroosterde cashewnoten en gegaarde kipdij in jus is zeker het proberen waard.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 41% aardappelen, 20% kipdij (kippenvlees, aardappelzetmeel, water, dextrose, zout, azijn, voedingszuur: kaliumlactaat), 14% paksoi, water, 14% vleesjus (juspoeder (maltodextrine, kruiden en specerijen (MOSTERD), MELK, verdikkingsmiddel: guargom), roux (TARWE, kleurstof: karamel)), 4% cashewNOTEN (cashwenoten, palmolie), 3% KAAS, MELK, KAASblokjes, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), groentebouillon (maltodextrine, antiklontermiddel: siliciumdioxide), vloeibare margarine (emulgator: mono en diglyceriden, MELK, kleurstof: caroteen), peterselie, roux (TARWE, kleurstof: ammoniakkaramel), bieslook, zonnebloemolie, knoflookpuree (voedingszuur: citroenzuur, conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET)
Allergie informati NOTEN, SULFIET, MELK, LACTOSE, MOSTERD, GLUTEN
Voedingswaarde Energie: 109kCal / 397kJ; Vetten: 4,5g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,5g; Koolhydraten: 11,0g; waarvan suikers: 1,7g; Eiwit: 5,8g; Zout: 0,8g;
Maaltijdtype Stamppotten
Vegetarisch Nee