Stamppot met rucola, snijboontjes en kip

Een Hollandse stamppot in een nieuw jasje! Ken jij deze lentestamppot van rucola en andijvie met snijboontjes en gekruide kipdijfilet in jus al?
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 33% aardappelen, 19% kipfilet (kippenvlees, aardappelzetmeel, zout, specerijen, kruiden, suiker, tomaten, ui, paprika, knoflook, ui, dextrose TARWEbloem, TARWEzetmeel, SOJA-eiwit, maltodextrine, extract van paprika, rode bietensap, gist, natuurlijk aroma, gistextract, uienaroma, zonnebloemolie, suiker, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), voedingszuren: citroenzuur, kaliumlactaat), water, 10% andijvie, 9% snijbonen, EI (EIEREN, conserveermiddel: natriumbenzoaat, emulgator: natriumtripolyfosfaat), 3% rucola, MELK, KAAS, ui, juspoeder (MOSTERD, MELK, verdikkingsmiddel: guargom), sjalot, knoflook, zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), roux (TARWE, kleurstof: karamel), groentebouillon (maltodextrine, antiklontermiddel: siliciumdioxide), nootmuskaat
Allergie informati LACTOSE, MELK, EI, GLUTEN, SOJA, MOSTERD
Voedingswaarde Energie: 93kCal / 324kJ; Vetten: 2,2g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,2g; Koolhydraten: 10,1g; waarvan suikers: 1,6g; Eiwit: 7,7g; Zout: 0,8g;
Maaltijdtype Stamppotten
Vegetarisch Nee