Stamppot met rucola, snijboontjes en kip
Een Hollandse stamppot in een nieuw jasje! Ken jij deze lentestamppot van rucola en andijvie met snijboontjes en gekruide kipdijfilet in jus al?
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 33% aardappelen, 19% kipfilet (kippenvlees, aardappelzetmeel, zout, specerijen, kruiden, suiker, tomaten, ui, paprika, knoflook, ui, dextrose TARWEbloem, TARWEzetmeel, SOJA-eiwit, maltodextrine, extract van paprika, rode bietensap, gist, natuurlijk aroma, gistextract, uienaroma, zonnebloemolie, suiker, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), voedingszuren: citroenzuur, kaliumlactaat), water, 10% andijvie, 9% snijbonen, EI (EIEREN, conserveermiddel: natriumbenzoaat, emulgator: natriumtripolyfosfaat), 3% rucola, MELK, KAAS, ui, juspoeder (MOSTERD, MELK, verdikkingsmiddel: guargom), sjalot, knoflook, zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), roux (TARWE, kleurstof: karamel), groentebouillon (maltodextrine, antiklontermiddel: siliciumdioxide), nootmuskaat |
Allergie informati | LACTOSE, MELK, EI, GLUTEN, SOJA, MOSTERD |
Voedingswaarde | Energie: 93kCal / 324kJ; Vetten: 2,2g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,2g; Koolhydraten: 10,1g; waarvan suikers: 1,6g; Eiwit: 7,7g; Zout: 0,8g; |
Maaltijdtype | Stamppotten |
Vegetarisch | Nee |